Touch for Balance

Touch for Balance


Plan zelf je afspraak

Een verbeterde versie van jezelf

Soms kun je wel wat hulp gebruiken om je weer goed te voelen.
Niet alleen een massage, maar ook de tools en inzichten krijgen om tot de verbeterde versie van jezelf te komen en te blijven.
Ik help je daarbij!

Vrijwel alle klachten komen voort uit een onbalans.

Met behulp van op Reflexzone therapie gebaseerde behandelingen help ik u om van uw klachten af te komen.

Maar ook zonder klachten bent u natuurlijk welkom.
In de Chinese geneeskunde gaat men immers uit van het principe: “voorkomen beter is dan genezen”.

                                                             Klik hier om een afspraak te maken en probeer het eens uit

Marcel is een gevoelsmens en geeft jouw voetjes alle aandacht wat op dat moment nodig is. Ik onderga met regelmaat een behandeling en daarna ervaar ik ruimte in mijn hele lichaam en geest. Het ruimt op en ik sta stevig met beide voeten op de grond. Een aanrader! Dank je wel Marcel 💚
Fiona
..Nu, Marcel Jansen, ik geef graag mijn beide pootjes in jouw handen. Heerlijk, een voetmassage van jou is een opknapbeurt voor lichaam én geest.
Tony
Tony
Hoi Marcel,
Ik zal niet zeggen dat er een wonderbaarlijke genezing heeft opgetreden maar B. was vanavond na jouw massage weer een stuk rustiger en vrolijker.
Gijsbertbegeleider
Wat is het toch fijn dat je voeten af en toe heerlijk gemasseerd worden. Krijg je ook weer energie van. Thanks Marcel Jansen 🧘‍♀️👣
Ilonka
Ik heb Marcel ingeschakeld omdat ik erg veel last had van onrustige benen (restless legs syndroom), waardoor ik slecht kon slapen. De behandeling heeft ervoor gezorgd dat bepaalde blokkades langzaam verdwenen en ik minder last van mijn rusteloze benen had. Marcel is een prettige persoonlijkheid en zeer kundig op zijn vakgebied. Ik heb de behandelingen als zeer effectief ervaren. Marcel is gedreven in zijn vak en geschoold in verschillende gebieden, waardoor hij de juiste behandeling kan inzetten. Bij mij heeft dat in combinatie met yoga en het innemen van magnesium goed resultaat gehad.
Marion
Jouw massages zijn niet “zo maar” massages, na jouw uiterst professionele behandelingen voel ik me weer bruisend van energie en heb ik weer motivatie om dingen aan te pakken die lang bleven liggen. Daarnaast hartelijk dank voor de waardevolle adviezen die je me hebt gegeven, met name het advies dat je je niet altijd hoeft neer te leggen met het advies van de dokter dat het nou eenmaal zo is en dat je er maar mee moet leren leven. Dat heeft me veel goed gebracht, veel dank daarvoor!
Tineke
De voetreflex en ook de triggerpoint behandeling heb ik als heel prettig ervaren.
De behandeling van de triggerpoint is natuurlijk niet geheel pijnvrij, maar bracht me zeker goede resultaten.
Ook de adviezen die ik kreeg probeer ik nog steeds toe te passen.
De voetreflex behandeling was voor mij een goede ontspanning.
Brenda
Marcel, hartelijk dank voor de voetreflexbehandelingen. Ik voel me een stuk fitter en relaxter. Ik hoop dat veel mensen de weg naar jouw praktijk weten te vinden, ze zullen er géén spijt van krijgen.
Rob
Ik kom altijd weer heerlijk tot rust en voel dat ik weer meer in mijn lichaam kom te zitten. Ik ben dan ook weer lekker rustig na de massage, maar ook moe.
Tevens vind ik de tips die ik soms mee krijg ook wel erg prettig.
Marian
Previous
Next

Behandelingen


65
per Behandeling


plan zelf je afspraak

Kies in de agenda het tijdstip welk jou het beste uitkomt