Touch for Balance

Neuroreflexologie is een bijzondere techniek en behandelwijze ontstaan vanuit de Voetreflexologie. Het behandelt de reflexzones van de zenuwen. Het is een energetische en holistische therapie waarbij ervan uit wordt gegaan dat lichaam, geest en ziel één dynamisch geheel zijn. Het is een intensieve en effectieve therapie, een vervolg en verdieping van de klassieke Voetreflexologie.

De therapie maakt gebruik van de reflexpunten in de zones die het centraal zenuwstelsel beïnvloeden. Het is een bijzondere techniek en behandelwijze die zich richt op één focuspunt. Het focuspunt is de meest gevoelige plek in de betreffende reflexzone die correspondeert met de klacht. Je kunt de werking vergelijken met homeopathie (hoe hoger de verdunning, hoe minder middelen) of een ‘laserstraalbehandeling’ (puntbehandeling).

Voor welke klachten kan ik Neuroreflexologie inzetten

Neuroreflexologie is in te zetten bij een scala aan klachten, ook klachten waarvan we normaal gesproken zeggen ‘je moet er maar mee leren leven’. Ik beweer hier niet dat alle klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen maar wel dat er heel veel mogelijk is. Je kunt hierbij denken aan littekenvorming, sinusitis (bijholte ontstekingen), hoofdpijn, migraine, tinnitus (oorsuizen), neuropathie, balansverstoring, astma, hernia, chronische klachten enzovoort.

Iedereen is uniek!

Neem gerust contact op zodat ik je in jouw persoonlijke situatie kan informeren. Je krijgt dan een helder beeld van wat Neuroreflexologie voor je kan betekenen en kunt daarna (beter) beoordelen of Neuroreflexologie bij jou en jouw klacht past.